Beodragonsi su premijerno nastupili na “17. Međunarodnoj memorijalnoj regati Matija Ljubek 2018“, koja se održala 19.05.2018. godine na Jarunu u Zagrebu.

Na takmičenje je otišlo ukupno trinaest veslača, od planiranih šesnaest. Veslali smo u kategoriji veliki čamac Premier mix, na distanci od 500 m, sa polufinalnom i finalnom trkom.

Utisci su odlični: uprkos napornom putu u oba pravca, i činjenici da je već dan kasnije na Adi sledeće takmičenje, dve trke smo izveslali u sjajnom ritmu, uprkos tome što nismo imali pun čamac. Konkurencija je bila prilično oštra- snažni kanuisti i kajakaši, a poseban utisak su ostavili i iskusni veslači iz Bjelovara. Uz velike napore, uspeli smo da u finalnoj trci osvojimo prvo mesto i zlatne medalje. Naše klupske prostorije sada krasi i veliki pobednički pehar!

Zahvaljujemo se organizatoru – KK Matija Ljubek, a posebno g. Nikici Ljubeku za besprekornu organizaciju i veliku pomoć, kao i za lepo druženje koje su upriličili za sve učesnike nakon ceremonije dodele medalja.

Dobrodošli u Beodragons!

Please follow and like us: